opc_loader

Wensenlijst

    Apocalyptic Raids - DeLuxe Edition (black vinyl)

Artikelnr: 9744916
Label : BMG Rights / Noise Records
Release : 5-6-2020

DeLuxe editie van deze ware metal klassieker op 180gr. zwart vinyl in een mooie gatefold inclusief 24-pagina's tellend 10" boekje met uniek fotomateriaal, nieuwe liner notes en twee posters!

Noise Records / BMG brengen je dit enorm invloedrijke "Apocalyptic Raids" van de extreme metalvoorouders, Hellhammer op deluxe, gatefold LP. Dit alles onder toeziend oog van oer-bandlid Tom Gabriel Warrior himself! Deze 2020-versie is geremasterd door V.Santura van Triptykon en heeft een uitgebreid boekje, zeldzame foto's en nieuwe liner notes.

Tom Gabriel Warrior: "Het is echt een genoegen om te zien dat BMG Rights en Noise Records eindelijk hun rechten op belangrijke delen van Hellhammer's catalogus uit de vroege jaren '80 hebben gebruikt, en om te weten dat ze dit doen met het grootste respect en met het nodige begrip van waar de band voor stond destijds. En het is een eer voor mij om te zijn gevraagd om deel te nemen aan dit project door het concept te ontwikkelen en toezicht te houden op zowel het re-mastering proces als de art direction. Ik ben zeer dankbaar voor de inspanningen die het label heeft geïnvesteerd in dit project , en ik weet dat ik spreek voor alle voormalige Hellhammer bandleden, overleden en nog in leven, door te zeggen hoe dankbaar we allemaal voelen dat Hellhammer's muziek nog steeds relevant en veel gevraagd is na al die jaren later."

Tracklist

Side A:
1. The Third Of The Storms (Evoked Damnation)
2. Massacra
3. Triumph Of Death
 
Side B:
29,95
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
4050538550986
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 6 tot 8 werkdagen
Beoordelingen (0)
Apocalyptic Raids - DeLuxe Edition (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.

Dit artikel wordt vaak samen gekocht met: