opc_loader

Wensenlijst

    Fear of a Unique Identity (black vinyl)

Artikelnr: PRO127LP
Schermafbeelding 2019-09-04 om 20.02.25

Label : Prophecy
Release : 23-11-2012

180gr. zwart vinyl in een mooie gatefold hoes!

Op "Fear Of A Unique Identity", de eerste plaat van Antimatter in meer dan vier jaar, lijkt Mick Moss het enige logische pad te volgen met betrekking tot zijn recente werk. Na de veelgeprezen retrospectieve "Alternative Matter", die in 2010 het tiende jubileum van Antimatter markeerde, grijpt hij terug op de elektronische geluiden uit de begindagen - "Savior" (2000) en "Lights Out" (2003) - zonder uit te wijken voor de Rock-georiënteerde stijl van "Leaving Eden" (2007).

Voor het eerst presenteert Mick Moss ook Antimatter als een complete band (met de Letse zangeres Vic Anselmo) waarmee hij een compacte cyclus van liedjes met een rode draad heeft opgenomen: in hun nieuwste werk, Antimatter haalt sociale beperkingen en uitsluiting aan, maar niet met een kouder geluid, maar eerder de meest intense en energieke muziek die de groep tot nu toe heeft gemaakt. Nummers als "Paranova", "Monochrome" of de videotrack "Uniformed & Black" tonen eens te meer het talent van Moss om liedjes te schrijven met muzikale finesse.
23,95
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Sorry, dit artikel is uitverkocht
Beoordelingen (0)
Fear of a Unique Identity (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.

Dit artikel wordt vaak samen gekocht met:

Laatst bekeken items