opc_loader

Wensenlijst

    Ordinary Man (black vinyl)

Artikelnr: 9653213
Label : Epic
Release : 21-2-2020 (pre-order)

The Prince of Darkness is terug: Ozzy Osbourne brengt zijn nieuwe album "Ordinary Man" uit na tien jaar afwezigheid als solo artiest. Het album bevat onder andere de twee singles "Under The Graveyard" en "Straight To Hell". "Het was allemaal ongelooflijk leuk, de plaat is heel anders dan mijn vorige albums," legt Ozzy uit, en vervolgt: "We hebben alles in de studio heel snel opgenomen, wat ik niet meer heb gedaan sinds de eerste Black Sabbath plaat. Dus ik heb echt genoten van het opnameproces van dit nieuwe album."

Het album werd in Los Angeles geproduceerd door Andrew Watt, die ook de gitaartracks deed. Op bas heeft Duff McKagan (Guns N' Roses) geholpen, Red-Hot-Chili-Peppers drummer Chad Smith beslaat de vellen op dit album. Naast de kernband nemen ook andere bekende muzikanten het voortouw: naast Duff's GnR-collega Slash heeft Ozzy de rappers Post Malone, Tom Morello van Rage Against The Machine en de legende Sir Elton John voor zijn plaat weten te winnen.

"Het past allemaal bij elkaar." Ozzy is dol op zijn beroemde gasten. "Slash, net als Elton, is een oude vriend van mij. Toen ik 'Ordinary Man' schreef, deed het liedje me denken aan een oud liedje van hem. Ik vroeg mijn vrouw of Elton het stuk zou kunnen zingen. We gingen naar hem toe, en ziedaar, hij zong niet alleen, maar hij speelde ook piano met ons."
29,95
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
0194397184518
Levertijden
Levertijd:
Pre-order, zie omschrijving voor verwachte releasedatum
Beoordelingen (0)
Ordinary Man (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items