opc_loader

Wensenlijst

Spiritual Instinct (blue sparkle vinyl)

Artikelnr: NB300188
Label : Nuclear Blast
Release : 12-2-2021

Voor de belangrijkste songwriter en frontman Neige is ALCEST altijd een toegangspoort geweest tot het buitenaardse, een middel om zijn spiritualiteit te verkennen. Een elementair tweedelig, gecompleteerd door langdurende drummer en creatieve vertrouweling Winterhalter, hun aanstaande zesde album Spiritual Instinct vindt Neige het meest persoonlijk. "Deze keer moest ik iets dringends op tafel leggen", legt hij uit. “Het is een zeer cathartisch album - er moest iets uit me komen. Het is donkerder dan normaal en zwaarder. "

Geschreven in uitbarstingen, zowel tijdens als na een lange periode van touren ter ondersteuning van de enorm succesvolle Kodama van 2016, spreekt het gevoel van urgentie Neige over manifesteert zich in een record vol spontaniteit, met onmiddellijke impact - zij het in het adembenemende tempo van 'Tempo van Les Jardin De Minuit' verandert, of 'Sapphire' zonovergoten harmonieën over een ondoordringbare back beat, één ding: Spiritual Instinct heeft riffs, een erkenning en viering van de black metal grondslagen die hun verheffing verankeren post-metal.

Tracklist

1 - Les jardins de minuit    
2 - Protection    
3 - Sapphire    
4 - L'île des morts    
5 - Le miroir    
6 - Spiritual instinct

29,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Levertijden
Levertijd:
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
Beoordelingen (0)
Spiritual Instinct (blue sparkle vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.

Dit artikel wordt vaak samen gekocht met:

Laatst bekeken items