opc_loader

Wensenlijst

In Absentia Dei 3LP (solid red & light red splatter vinyl)

Artikelnr: NB303160

Label : Nuclear Blast

Release : 17-12-2021

Het live hoogtepunt van Behemoth "In Absentia Dei" wordt uitgebracht als een triple LP in een gatefold incl. een boekje van 20 pagina's en een kartonnen miniatuur van de Poolse kerk waar dit blasfemische livestream spektakel plaats heeft gevonden.

Behemoth presenteert met trots "In Absentia Dei" voor het eerst uitgebracht op vinyl. Het baanbrekende meeslepende livestream-spektakel dat voor het eerst werd uitgezonden in september 2020 vanuit Polen bood fans een welkome ontsnapping tijdens het hoogtepunt van de corona pandemie. Het evenement zou een nieuwe standaard zetten voor streaming-evenementen en dit was iets wat Behemoth vanaf het begin wilde bereiken.

Nergal legt uit: „In Absentia Dei was een enorme uitdaging en een enorm risico, maar het was een groot artistiek en commercieel succes. De respons was ronduit briljant - we maakten een statement met dit optreden en legden de lat hoog. Ik hoop dat we met de komende projecten de lat hoger kunnen blijven leggen!“

Geproduceerd door Grupa 13, werd In Absentia Dei gepresenteerd als een show van vier delen binnen de oude muren van een oude en verlaten kerk op het platteland van Polen. De show was verweven met hoogproductief theater en zelfs een helse vlammen die uit alle delen van het heilige gebouw kwamen!

44,95
Beschikbaar vanaf: 17-12-2021
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
Pre-order, zie omschrijving voor verwachte releasedatum
Beoordelingen (0)
In Absentia Dei 3LP (solid red & light red splatter vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
In Absentia Dei 3LP (solid red & light red splatter vinyl)


Dit artikel wordt vaak samen gekocht met: