opc_loader

Wensenlijst

Thy Mighty Contract (black vinyl)

Artikelnr: VILELP642

Label : Peaceville

Release : 21-4-2017

Rotting Christ werd opgericht in 1988. De vroege demo-opnames van de band bevatten Grindcore-elementen die al snel evolueerden naar iets heel donkers. Rotting Christ, aangevoerd door de broers Sakis en Themis Tolis, is sinds hun debuut Passage Of Arcturo een van de meest gerespecteerde krachten in de Black Metal-scene gebleven. De erfenis van de band werd verder gecementeerd door de genreklassieker Thy Mighty Contract.

Thy Mighty Contract werd oorspronkelijk uitgebracht in 1993 en had een brute, maar ook melodieuze en atmosferische benadering, waarin verschillende elementen van extreme metal werden verwerkt, vermengd met beklijvende toetsen en donkere/occulte thema's. Met een duidelijk onderscheid tussen het geluid van de band en wat er op dat moment in Scandinavië gebeurde, werd Rotting Christ zeer invloedrijk en vereerd vanwege het smeden van een uniek geluid, terwijl het ook de rauwheid van old-school meesters zoals Celtic Frost en Venom behield.

Deze vinyleditie van Thy Mighty Contract' uit 2017 bevat het iconische originele artwork plus een 8 pagina's tellend boekje met uitgebreide herinneringen van hoofdman Sakis Tolis in interviews met de Cult Never Dies-auteur Dayal Patterson. Het boekje bevat ook zeldzame foto's, plus gedachten van andere langdurige muzikanten in de scene van bands als Behemoth, Blasphemy en Aura Noir.

27,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
Beoordelingen (0)
Thy Mighty Contract (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Thy Mighty Contract (black vinyl)


Dit artikel wordt vaak samen gekocht met:

Laatst bekeken items