opc_loader

Wensenlijst

Holocene Extinction (Red, Neon Orange, Bone Tri-Color Merge with Neon Green & Black Splatter)

Artikelnr: SPIN131

Label : 20 Buck Spin

Release : 2020

Amerika is een tondeldoos. Lockdowns, pandemie, politiegeweld, kleptocratie, de oranje dreiging. Het onrechtvaardigheidssysteem is springlevend. Sinds de eerste dag laat Terminal Nation er een licht op schijnen door hun verpletterende muziek, puntige teksten, merchandise en media, die uithalen naar institutionele corruptie en racistische machtsstructuren. En niet uit een liberale enclave aan de kust waar het over het algemeen een welkome boodschap is, maar uit Deep Red Arkansas.

Nu met het nieuwe album ‘Holocene Extinction’ bij de hand, keert Terminal Nation terug op een cruciaal moment, waar lijnen worden getrokken en de mogelijkheden tot compromissen in rook opgaan. Als brandstof voor het vuur van afwijkende meningen, haalt het brutaal zware amalgaam van metalige hardcore, death metal en powerviolence met meedogenloze oprechtheid de herkenbare en verraderlijke krachten weg die de White Supremacy-machine ondersteunen.

De gebeurtenissen gaan nu snel, de dominostenen vallen en elke dag wordt het duidelijker dat er een afrekening op handen is. Er is oorlog met ons en een ‘Holoceen Extinctie’ is een waarschijnlijke uitkomst, omdat je een wereld die weigert gered te worden niet kunt redden ...

27,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Dit artikel wordt vaak samen gekocht met: