opc_loader

Menu

Les Chants de L'Aurore (transparent yellow vinyl)

Label : Nuclear Blast
Release : 21-6-2024

Terwijl de wereld waarin we leven elke dag donkerder en verbijsterender wordt, is de transformerende kracht van muziek nog nooit zo belangrijk geweest.

Blackgaze iconen Alcest, opgericht aan het begin van de eeuw in het kleine Franse stadje Bagnols-sur-Cèze, zijn altijd duidelijk geweest over hun wens om luisteraars naar een andere, betere plek te vervoeren. Onder leiding van oprichter en multi-instrumentalist Neige zijn de Franse artiesten een van de meest consequent radicale stemmen in de hele heavy muziek, met een geluid dat de vaak kortzichtige toewijding van metal aan het werpen van schaduwen mijdt, ten gunste van een sublieme mix van duisternis maar ook door verblindend helder licht.

Opgenomen door Neige en drummer Winterhalter zelf, haalt Alcest's zevende volledige release Les Chants de L'Aurore de truc uit om zowel groots als intiem te klinken. Vanaf de opener Komorebi klinkt Alcest als herboren en met nieuw leven ingeblazen, terwijl hun meest gekoesterde handelsmerken opnieuw worden uitgevonden voor een nieuw tijdperk, en met nieuwe diepten en verfijning.

Tracklist

Side A:
01. Komorebi
02. L’Envol
03. Améthyste
04. Flamme Jumelle

Side B:
05. Réminiscence
06. L’Enfant de la Lune
07. L’Adieu

30,95
Voorraad:
3 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
4065629692216
Les Chants de L'Aurore (transparent yellow vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Les Chants de L'Aurore (transparent yellow vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews