opc_loader

Menu


Afrekenen kan bij Vinylplace.eu op meerdere manieren:

iDEAL
Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

PayPal
Ben je houder van een PayPal account, dan kun je direct online betalingen doen naar onze PayPal account. Je betaling wordt online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd.


Vooruit per bank
Je mag het aankoopbedrag ook vooraf per bank aan ons overmaken. Vermeld altijd je ordernummer bij je betaling, dat maakt het voor ons een stuk eenvoudiger.


Achteraf betalen met Billink
Betaal je liever achteraf? Ook dat is mogelijk bij Vinylplace.eu. Wij werken samen met Billink. Je ontvangt eerst het product en daarna krijg je 14 dagen de tijd om te betalen. Om te kunnen betalen ontvang je na levering van Billink een factuur. Om de betaling te voltooien, betaal je de factuur aan Billink (en niet aan Vinylplace.eu).


Bancontact / Mr Cash (online bankieren België)
Met Bancontact / Mr Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact / Mr Cash. Je kunt betalen met een Bancontact / Mr Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.


SOFORT Banking
For clients in Germany, Poland, Spain, Austria, Switserland, Italy and Belgium we also provide payments via SOFORT Banking. Easy and simple!