opc_loader

Menu

Bij Vinylplace.eu is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar sales@vinylplace.eu als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Let op! De kosten voor het retour sturen van een of meerdere producten zijn voor eigen rekening! De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Vinylplace.eu worden verzonden, verrekenen wij dan ook met het eventueel terug te storten bedrag. Wanneer je wilt dat Vinylplace.eu de bestelling laat ophalen door onze vervoerder DHL, dan houden we € 4,95 transportkosten in op het aankoopbedrag dat we terugstorten.

Je kunt het artikel retour sturen naar:

Vinylplace.eu
Afdeling retouren

Lorentzstraat 13
2984 EK Ridderkerk

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Vinylplace.eu geretourneerd worden. Let op! De te retourneren producten moeten nog verpakt zijn in de originele verpakking of seal en dienen beslist onbespeeld te zijn! Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via sales@vinylplace.eu Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen, dit formulier is onderaan deze pagina te downloaden.

file_extension_pdf Modelformulier-voor-herroeping-Vinylplace.eu