opc_loader

Menu


Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen verpakkingen, speciaal gemaakt voor verzending van vinyl.
Bestellingen die vóór 17:00 uur worden geplaatst, worden meestal dezelfde (werk)dag naar je verzonden.
De levertijd van een product wordt duidelijk aangegeven voor de artikelen in de webshop. Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk uit voorraad te leveren, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet op voorraad is en een langere levertijd heeft. Ongeacht de grootte van je bestelling, rekenen wij altijd € 4,99 verzendkosten.

We leveren onze producten altijd af via DHL Parcel. Je ontvangt een track & code voor elke bestelling van ons of van DHL, zodat je je bestelling nauwkeurig kunt volgen. Via deze mail kun je ook de afleverdag of tijd nog veranderen of er voor kiezen om je bestelling bij een DHL Servicepoint af te laten leveren, super flexibel! Bestellingen worden afgeleverd van dinsdag tot zaterdag; Levering op zon- en feestdagen is helaas niet mogelijk. Tijdens drukke periodes, zoals tijdens de feestdagen, kan het gebeuren dat je bestelling later wordt afgeleverd als gepland.


Let op! DHL bepaalt de afleverroute en levertijd. We hebben daarom geen invloed en zijn niet verantwoordelijk voor het exacte tijdstip waarop je bestelling wordt afgeleverd.

Pre-orders

Wij verzenden geen gedeeltelijke zendingen. Je bestelling wordt verzonden zodra alle items beschikbaar zijn, dus houd rekening met de releasedata van pre-order items die je mogelijk in je bestelling opneemt. Wij combineren geen bestellingen. Elke bestelling wordt behandeld als een individueel proces, inclusief eenmalige verzending, factuur en betaling. Onthoud dit voordat je een bestelling met een pre-order item plaatst. Als je een voorraad product eerder wilt ontvangen dan de pre-order, moet je twee aparte bestellingen plaatsen.

Begrijp alsjeblieft dat dit wordt veroorzaakt door de aard van ons meestal automatische systeem voor het verwerken van bestellingen en boekhouding. Elke afwijking van dit automatische proces brengt extra werk en kosten met zich mee, wat op de lange termijn tot hogere productprijzen zal leiden.