opc_loader

Menu

Shadows of Iconoclasm (exclusive boxset)

Artikelnr: EBVILE024

Label : Peaceville

Release : 16-4-2021

Een luxe boxset met 6 LP's en 4 cassettes met 7 ”vinyl, dvd, boek en exclusief materiaal, die de beginjaren van Darkthrone volledig beslaat.
 
Deze uitgebreide deluxe boxset voor vinyl en cassette, die de beginjaren markeert van een van de beste en meest gevierde metalexport van Noorwegen, en de 30e verjaardag van het baanbrekende debuut Soulside Journey van de band benadrukt, bevat het volledige vroege werk van de band, veel van die voor het eerst een release ziet, inclusief gerestaureerd materiaal met dank aan Patrick Engel bij Temple of Disharmony. Van een bescheiden begin tot gerespecteerde metalgoden, Shadows Of Iconoclasm onthult de vroege reis van de band naar grootsheid.
 
Shadows Of Iconoclasm bevat:
 
- De 4 cult Darkthrone-demo's gepresenteerd op cassette-formaat met hun originele kunst en lay-out.
 
6 LP's plus 7” met:
 
- Een onlangs geremasterde 30e jubileumeditie van de Soulside Journey uit 1991
- De originele instrumentale repetitie / album van Goatlord - speciaal overgebracht en hersteld van Fenriz 'eigen originele tape.
- Live in Esbjerg, Denemarken 1990 - Voor het eerst op vinyl.
- Live in Oslo november 1990 - overgenomen uit een nieuwe digitale overdracht van de originele mastertapes uit het Bootleg TV-archief. Niet eerder uitgebrachte.
- Woon in Riihimaki en Lahti, Finland. Darkthrone's Finse tournee in 1991 dateert voor het eerst op vinyl.
- Tracks uit Oslo 1989 Bootleg TV-optreden op 7-inch vinyl, inclusief de Celtic Frost-hoes ‘Visual Aggression’.
 
- DVD met een nieuwe digitale overdracht van Darkthrone's Oslo-optreden in november 1990 van de originele mastertapes, evenals hun optredens op de Finse tourdatum, plus bonusmateriaal van Oslo 1989 en een nooit eerder vertoond nummer van hun optreden in Oslo in september 1990, toen Cadaver & Abhorrence waren in ondersteuning.
 
- 60 pagina's tellend boek met een grote collectie bandfoto's, plus tekst over de beginjaren van de band zoals opgenomen in het Black Death & Beyond-boek, inclusief extra tekst voor deze uitgave, plus bonushoofdstukken samengesteld uit zeldzame Darkthrone-titels.
 
- Replica van de promotionele fotoafdruk van de band.
- Soulside Journey kunstdruk
- Posters van de originele tekening van het Darkthrone-logo en een concertposter ter promotie van hun live-optreden in Oslo uit september 1990.
 
Het speciale hoesontwerp voor deze set is geïnspireerd op het vroege werk van de band en is afkomstig van de opmerkelijke kunstenaar Zbigniew Bielak.

259,00
Voorraad:
2 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0801056802453
Shadows of Iconoclasm (exclusive boxset) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Shadows of Iconoclasm (exclusive boxset)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items