opc_loader

Menu

Eonian 2LP - US-import (bone & black swirl vinyl)

Artikelnr: NB4404

Label : Nuclear Blast
Release : 15-5-2018

Limited edition US-import "bone & black swirl" vinyl, inclusief een exclusief 28-pagina's tellend boekwerk!

Griezelige schaduwen liggen op de loer in de donkere hoeken van het voorjaar van 2018; de geest die ontkent, een kracht die ons concept van ruimte en tijd kan vervormen. Meer dan zeven jaar heeft doodse stilte de zalen van 's werelds grootste black metal smederij, DIMMU BORGIR, gevuld, terwijl krachten zijn verzameld om de band precies op tijd voor hun 25-jarig jubileum te doen herleven. Nu markeren ze eindelijk hun terugkeer met een kwaadaardig kunstwerk dat kan worden gedefinieerd als tijdloos in de ware zin van het woord: »Eonian«.

Vanuit muzikaal oogpunt verkent de band hun grenzen in alle richtingen met deze nieuwe plaat, met de black metalpartijen nog ruwer en donkerder dan voorheen, en de epische, orkestrale momenten tot het uiterste. Dus verzamelen beide klassieke black metal-invasies zoals 'Lightbringer', maar ook zeer symfonische geladen volksliederen zoals 'Interdimensional Summit' zich op »Eonian«, waarbij een van de persoonlijke favorieten van de band het experimentele, folkloristische ‘Council of Wolves And Snakes 'is. Dit nummer riskeert een blik ver voorbij de horizon en bewijst dat de band 'absoluut geen formulet' volgt, en laat zien dat het pad hen soms leidt naar plaatsen waarvan ze nooit hadden verwacht dat ze zouden eindigen als ze aan hun reis begonnen.

Tracklist
 
Side A
01. The Unveiling
02. Interdimensional Summit
03. Ætheric

Side B
01. Council Of Wolves And Snakes
37,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0727361440497
Eonian 2LP - US-import (bone & black swirl vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Eonian 2LP - US-import (bone & black swirl vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews