opc_loader

Menu

Across the Rhine is only Death (black vinyl)

Artikelnr: HHR2019-52
Label : Hammerheart
Release : 7-10-2019

Sammath levert met "Across the Rhine is only Death" een waar verhaal van dood en vernietiging, geen fancy sprookje!

Sammath bestaat al sinds 1994 en dit is hun 6e volledige album. Jan Kruitwagen (zang en gitaar) leidt zoals gewoonlijk de aanval hier. Hiermee hebben hij en zijn bandgenoten (nieuwe drummer Wim van der Valk, ex-Centurian / Inquisitor en oude bassist Ruud Nillesen) een album afgeleverd dat veruit elk van hun vorige releases overtreft. Sinds hun debuutalbum "Strijd" houdt Sammath zich bezig met de furieuze duistere kunst van de razende Black / Death / War Metal. Misschien zelfs leunend naar Grindcore, en mogelijk zelfs Punkish in houding, "Across the Rhine is only Death" is niet anders. Dit album dient als hoogtepunt voor wat de carrière van de band heeft opgebouwd. Het neemt hun vorige album "Godless Arrogance" een paar stappen verder en ziet de band de stijl perfectioneren waar ze al 25 jaar naar streven!

Als een oorlogshamer tegen het hoofd is "Across the Rhine is only Death" extreem metaal dat je onderwerpt. Het biedt een grimmige soundtrack voor de strijd, de totale vernietiging en woedende vernietiging die oorlog met zich meebrengt. Oorlog is niet leuk. Vernietiging is geen satanische gimmick. Het is een realiteit gecreëerd door de mensheid. Het concept richt zich op de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog, waarin Duitsland wanhopig vasthoudt aan de Rijn als de westelijke grens, vandaar de naam van het album. Het is de ultieme soundtrack voor de nachtmerrie van oorlog aan het front.
Moeilijk vast te stellen of Sammath in de Death of Black Metal scene thuishoort, of zelfs in War Metal scene. Laten we het erover eens zijn dat het Extreme Metal is, in muziek, in concept en in houding. Het is niet voor de zwakken, maar voor degenen gemaakt van Krupp's Stahl!

Referenties die je misschien tegenkomt tijdens het luisteren: Revenge, Angelcorpse, Autopsy, Mayhem, Marduk!
23,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
8715392195211
Across the Rhine is only Death (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Across the Rhine is only Death (black vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews