opc_loader

Menu

Manual Manic Procedures (dark liver marbled vinyl)

Artikelnr: MB20502

Label : Metal Blade
Release : 28-6-2024

Cleveland death metal legendes (to be) 200 Stab Wounds zijn terug met Manual Manic Procedures, gepland voor release op 28 juni via Metal Blade Records.

Een overtreffend tweede album dat volgt op hun tour de force-debuut, Slave To The Scalpel uit 2021, het nieuwe album Manual Manic Procedures is een brute plaat old-school death metal met een eigentijds tintje. Niet voor angsthazen: de plaat zou wel eens het album kunnen zijn dat de klassieke wreedheid met een bloederig thema terugbrengt in het collectieve bewustzijn van de metalgemeenschap.

Slave To The Scalpel zag 200 Stab Wounds zichzelf insinueren in de hoofden van extreme metalfans, wat leidde tot lof van Pitchfork vanwege hun "pretentieloze genialiteit, pikzwarte gevoel voor humor" en een "esthetiek [die] is opgebouwd rond een puffende, groovy riff die een pad van vernietiging bewandelt.” Manual Manic Procedures zorgt ervoor dat de band zowel muzikaal als tekstueel de lat hoger legt.

27,95
Beschikbaar vanaf:28-06-2024
Voorraad:
2 items
Levertijd
Pre-order, zie omschrijving voor verwachte releasedatum
EAN
039841604771
Manual Manic Procedures (dark liver marbled vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Manual Manic Procedures (dark liver marbled vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews