opc_loader

Menu

Acts of the Unspeakable (black vinyl)

Artikelnr: VILELP33
Label : Peaceville
Release : 2015


De Californische gore metalband Autopsy verscheen in 1988 met vrijwel onmiddellijke schande op het toneel. Frontman Chris Reifert was al een bekende kracht in de underground door zijn tijd als drummer bij Death, de zeer gerespecteerde metalcombo uit Florida. Na het spelen van drums op het debuutalbum van de band, het veelgeprezen 'Scream Bloody Gore', verhuisde Chris terug naar het westen, naar het meer open klimaat van San Francisco, en vormde samen met Danny Coralles en Eric Cutler Autopsy. De samenwerking ging in april 1989 van start met hun debuutalbum 'Severed Survival', een brute explosie van zware riffs, strak drumwerk en een schreeuwende zang, afgerond met concepten van dood, ziekte en diabolica. Een succesvolle Europese tournee met labelgenoten en rijzende sterren 'Paradise Lost' zorgde ervoor dat de band hun steeds groter wordende leger van toegewijden versterkte.

Hun derde album, het zeer controversiële 'Acts Of The Unspeakable', verscheen in oktober '92 tot wijdverbreide vreugde en woede. De pers en fans waren dol op het album, met artwork en teksten die concepten losjes weerspiegelden die vergelijkbaar waren met Hieronymous Bosch. De autoriteiten zagen de zaken niet helemaal op dezelfde manier toen exemplaren van het album en T-shirts (gebaseerd op albumhoezen) over de hele wereld in beslag werden genomen. Dit droeg alleen maar bij aan de reputatie van de band, waarbij 'Acts' werd geprezen als het definitieve Autopsy-album.

Het klassieke derde Autopsy album op zwart vinyl en verpakt in een smakelijke gatfold hoes

Tracklist

Side A

Meat
Necrocannibalistic Vomitorium
Your Rotting Face
Blackness Within
An Act Of The Unspeakable
Frozen With Fear
Spinal Extractions
Death Twitch
Skullptures

Side B
Pus / Rot
Battery Acid Enema
Lobotomized
Funereality
Tortured Moans Of Agony
Ugliness & Secretions
Orgy In Excrements
Voices
Walls Of The Coffin
29,95
Voorraad:
2 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0801056803313
Acts of the Unspeakable (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acts of the Unspeakable (black vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items