opc_loader

Menu

Gateways to Annihilation (black vinyl)

Artikelnr: MOSH235LP
Label : Earache
Release : 26-8-2016

Morbid Angel's "Gateways to Annihilation" is een monument in de wereld van death metal en op zwart vinyl komt deze krachtige release nog indrukwekkender tot leven. Oorspronkelijk uitgebracht in 2000, dompelt dit album de luisteraar onder in een duistere, meedogenloze sonische reis.

Op zwart vinyl wordt de rauwe, sonische agressie van het album versterkt. De diepe baslijnen en verpletterende gitaarriffs klinken nog indrukwekkender en laten de luisteraar onderdompelen in een donkere, onheilspellende sfeer. Nummers als "Summoning Redemption" en "Ageless, Still I Am" ontketenen een krachtige, muzikale storm die fans van extreme metal meteen herkennen en waarderen.

De keuze voor zwart vinyl voor deze release geeft een extra laag authenticiteit en duisternis aan het album. Voor fans en verzamelaars is deze vinyluitgave een gewaardeerd juweeltje in hun collectie, en het belichaamt perfect de compromisloze en avant-gardistische aard van Morbid Angel. "Gateways to Annihilation" op zwart vinyl is een must-have voor iedereen die houdt van de meest onverschrokken en vernieuwende vormen van death metal.
 
28,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
5055006523522
Gateways to Annihilation (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gateways to Annihilation (black vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items