opc_loader

Menu

How it Ends 2LP (beige marbled vinyl)

Artikelnr: MB20141

Label : Metal Blade
Release : 29-9-2023

Limited edition "beige marbled" vinyl, verpakt in een luxe gatefold met insert en download card

Primordial heeft echt niets te bewijzen. De band bestaat 32 jaar en keert nu terug met hun tiende verwoestende full-length, de Ierse band maakt duidelijk dat ze een oerkracht zijn die consequent alles op het spel zet. De follow-up van 2018's Exile Amongst The Ruins, How It Ends ziet de band meer van hun baanbrekende mix van Keltische en black metal leveren, met een extra toegevoegde urgentie, en starend naar de apocalyps.

Het album werd gevolgd in Hellfire Studios aan de rand van Dublin, geproduceerd door de band en ontwikkeld door voormalig medewerker Chris Fielding, en hoewel het maken van Exile Amongst The Ruins als tanden trekken was, was How It Ends een positieve ervaring voor de band. "rustig, maar met een heel sterke werkethiek en intensiteit". Eenmaal in de studio was er ook veel ruimte voor improvisatie, de demo's de "botten" van de nummers, en ze stonden open voor veranderende structuren en tempo's, en deden wat nodig was om de nummers zo goed mogelijk te maken. Het resultaat is zeker een mooie manier om meer dan 30 jaar Primordial te vieren, en deze mijlpaal resoneert met Nemtheanga.

30,95
Voorraad:
3 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
039841606171
How it Ends 2LP (beige marbled vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
How it Ends 2LP (beige marbled vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items