opc_loader

Menu

Vision of a Dying Embrace (black vinyl)

Artikelnr: VILELP874

Label : Peaceville

Release : 8-7-2022

Voor het eerst verkrijgbaar op vinyl - A Vision of A Dying Embrace legt een avond van betoverende doom metal magie vast van een Anathema liveshow in Krakau, Polen, in 1996.
 
Hoewel nog redelijk vroeg in de carrière van de band, en met ritmegitarist Vincent Cavanagh die pas relatief recent de vocalen op zich nam voor het sublieme 'The Silent Enigma' opus, bevatte de set een hele selectie van inmiddels gevestigde klassiekers uit de eerste twee studio's van Anathema albums en de Pentecost III EP, met epics als 'A Dying Wish', 'Sleepless' en 'Mine is Yours' in hun puurste en rauwste vorm vastgelegd in de live setting.
 
Anathema heeft het overgrote deel van hun carrière besteed aan het maken van muziek die elke beschrijving tart. Als onderdeel van de "Peaceville three", samen met Paradise Lost & My Dying Bride, heeft Anathema een sterke erfenis opgebouwd sinds hun oprichting aan het begin van de jaren negentig, om een ​​alom gerespecteerde en gerespecteerde band te worden binnen zowel de metalwereld als daarbuiten, terwijl hun geluid en composities bij elke volgende release van doom/death metal naar meer rock en progressief gebied evolueerden, werden ze een van de meest gekoesterde en veelgeprezen rockbands van het VK.

28,75
Voorraad:
2 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0801056887412
Vision of a Dying Embrace (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vision of a Dying Embrace (black vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items