opc_loader

Menu

Stygian - US import (neon violet, cyan blue & black tri-colour merge)

Artikelnr: SPIN135-B5

Label : 20 Buck Spin
Release : 26-2-2021

Vanuit het bevroren noorden onthult Atramentus de ijskoude pijn van het monolithische ‘Stygian’. Geboren op een koude winternacht in 2012 en tijdens een herfstzonsondergang in 2013, bleef het vervloekte verhaal jarenlang sluimerend, maar werd het pas onlangs op tape gezet zodat de saga van de naamloze ridder kon worden verteld.

Onsterfelijkheid verleend door de gave van het zwaard van God, is de naamloze ridder uiteindelijk getuige van de dood van de zon en het einde van al het leven op aarde. De grote zondvloed overleefd, wordt hij achtergelaten om voor de eeuwigheid te dwalen tussen de ruïnes van een nu bevroren aarde onder een zonloze hemel, alleen en niet in staat om te sterven, zelfs niet door de verzengende koude sneeuwstorm om hem heen, terwijl hij voortdurende fysieke martelingen ondergaat terwijl hij wordt achtervolgd door de herinneringen van zijn vorige leven en iedereen die hij ooit kende, begraven onder kilometers ijs.

Elk van de drie epische nummers die erin staan, verschillen sterk om de verandering van de herfst naar de eeuwige winter weer te geven. Hoewel Atramentus is versierd in de taal van Extreme Funeral Doom en Dark Ambient soundscape, is hij Epic Doom Metal nog meer verschuldigd in geluid en esthetiek en de gekwelde wreedheid van Black Metal. Maar altijd blijft de boog van Atramentus gebonden aan de tumultueuze melancholie en keelonscherpte van Extreme Doom.

28,95
Voorraad:
2 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
721616903218
Stygian - US import (neon violet, cyan blue & black tri-colour merge) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Stygian - US import (neon violet, cyan blue & black tri-colour merge)
Review plaatsen

Meest recente reviews