opc_loader

Menu

Deceiver (grey & black splatter vinyl)

Artikelnr: NB304832

Label : Nuclear Blast

Release : 19-11-2021

Rusteloos ontwakend uit de diepten van een koortsachtige slaap, keren de gedoemde heavy metal helden van Khemmis terug om hun vierde volledige studioalbum, Deceiver, te onthullen, dat in november 2021 via Nuclear Blast Records uitkomt. Bijna drie jaar in de maak. Met een titel die de interne strijd weerspiegelt waar velen van ons in ons dagelijks leven tegenaan lopen, is Deceiver een meedogenloos eerlijk en smakelijk rauw stuk muzikaal kunstenaarschap.

“Thematisch gaan alle nummers over de vele manieren waarop we worden misleid om deze verhalen over onszelf te geloven: dat we gebroken zijn, dat we niet goed genoeg zijn, dat onze genen ons lot bepalen. Deze titel is het label dat we in onze gedachten hebben gezet als een kracht die ons ertoe verleidt deze verhalen te geloven”, beschrijft zanger en gitarist Phil Pendergast. “Het lyrische traject van de plaat is vergelijkbaar met Dantes afdaling in een Inferno van zijn eigen makelij. Het is ons donkerste album tot nu toe.”

28,95
Voorraad:
2 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
4065629613976
Deceiver (grey & black splatter vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Deceiver (grey & black splatter vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items