opc_loader

Menu

A Day in the Studio (clear vinyl) + DVD

Artikelnr: KAR217LPC

Label : Karisma
Release : 14-1-2022

Na het succes van “A Day at the Beach” in de zomer van 2020 wilde Airbag de nummers heel graag live laten horen. Helaas, vanwege alle covid-19-beperkingen was een normale tour of normale shows geen realiteit. In plaats daarvan ging de band naar de Subsonic Society Studio in Oslo, waar ze hun laatste studioalbums opnamen, om een akoestische set uit te voeren die in de vroege herfst van vorig jaar werd gestreamd.

Zoals de band uitlegt:
“2020 was een moeilijk jaar voor ons allemaal. Met ons nieuwe album, "A Day at the Beach", dat in juni uitkwam, hadden we gepland om te toeren en live te spelen voor al onze fans en vrienden, maar het mocht niet zo zijn. Toch wilden we iets speciaals doen om ons verbonden te houden met onze fans en ook om iedereen te bedanken voor de steun in deze moeilijke tijden. Door deze akoestische sessie te doen, konden we nummers van het nieuwe album en ook een paar oude opnieuw bekijken. Zeker een nieuwe uitdaging maar een leuke en inspirerende ervaring.”

Naast akoestische versies van 3 nummers van “A Day at the Beach” en de klassiekers “Colours” en “Sounds That I Hear”, bevat deze release het niet eerder uitgebrachte nummer “Come on In”.

Airbag, A Day in the Studio / Unplugged in Oslo (LP+DVD): 12″ naturel transparant vinyl in hoes met één hoes. 180 gram vinyl, wordt geleverd met bedrukte binnenhoes. Bevat een dvd met de originele gestreamde sessie.

25,95
Voorraad:
2 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
7090008315940
A Day in the Studio (clear vinyl) + DVD Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
A Day in the Studio (clear vinyl) + DVD
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items