opc_loader

Menu

De Kerk van Melculy 2LP (smokey vinyl & red/black marbled vinyl)

Artikelnr: MOVLP3009

Label : Music on Vinyl
Release : 14-4-2023

De Kerk van Melculy is verkrijgbaar als gelimiteerde editie van 350 individueel genummerde exemplaren op smokey (LP 1) en rood & zwart gemengd (LP 2) vinyl. Het album bevat een inlegvel met songteksten.

Het verhaal van Fleddy Melculy mag gerust tot één van de gekste verhalen uit de Belpop geschiedenis genoemd worden. Immers, veel bands zijn er niet die met één (debuut)song (“T-shirt van Metallica”) vanaf dag 1 worden opgepikt door alle mogelijke media; die vanuit het niets op alle grote podia van België en Nederland komen te staan en sindsdien de éne culthit na de andere scoren.

In februari 2018 volgde een tweede album, De Kerk van Melculy, dat op #1 binnenkwam in de nationale charts. Songs zoals "Varken", "668", "Moeidunidotcom", "Het gat dat niet groot genoeg was (met Urbanus!)" en "IK BEN KWAAD" werden allemaal StuBru-afrekeninghitjes en tegen de zomer van 2018 mocht Fleddy Melculy zich de bestverkopende metal act in België noemen.

32,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
08719262028944
De Kerk van Melculy 2LP (smokey vinyl & red/black marbled vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
De Kerk van Melculy 2LP (smokey vinyl & red/black marbled vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews