opc_loader

Menu

Oresteia (red vinyl)

Artikelnr: PRO273LP
Label : Prophecy
Release : 10-1-2020

Limited edition van 200 exemplaren op 180gr. rood vinyl in een prachtige gatefold hoes!

San Francisco avant-gardists Lotus Thief maken visionaire muziek met elementen van doom-en black metal en postrock. Transcendent in geluid en inhoud, heeft de band twee veelgeprezen albums uitgebracht ("Rervm" in 2014 en hun Prophecy-debuut "Gramarye" in 2016), die inzichten putten uit oude teksten voor het hedendaagse leven. De geschiedenis wordt bewaard en aangestoken, een sonische herbeelding voor een wereld waarin de mensheid leert van zijn verleden.

Met hun derde plaat "Oresteia", duwt Lotus Thief hun geluid verder dan ooit, gericht op zowel mannelijke als vrouwelijke zang, wilde schreeuwen, melodieus versus woest gitaarwerk en stijgende violen. Het resultaat balanceert de atmosferische met de verwoestende.

Bij het navertellen van de gelijknamige epische trilogie uit het oude Griekenland door tragedian Aeschylus, pakt mastermind Bezaelith opnieuw duidelijk moderne onderwerpen aan, aangezien het met bloed doordrenkte verhaal van het mythische House of Atreus verschillende vragen oproept, variërend van de ethiek van moorden tot geslachtsrollen.

"Oresteia" is een opzettelijk verhaal en biedt de meest geavanceerde productie van Lotus Thief tot nu toe. Een vijfhoofdige hydra van verschillende persoonlijkheden en stilistische achtergronden draagt ​​bij aan de diepte en diversiteit van de plaat, zoals de gemaskerde acteurs in een oud toneelstuk. Het is geen wonder dat met zijn sterke dynamiek en omgevingskruisingen, de tracks een ervaring weerspiegelen, niet anders dan het bijwonen van een optreden in een amfitheater.

Voeg hier misschien de zwaarste momenten ooit in het oeuvre van Lotus Thief aan toe, hun nieuwe full-length belichaamt de vindingrijkheid en intensiteit van hedendaagse extreme muziek.

Tracklist

1. Agamemnon
2. Banishment
3. Libation Bearers
4. Woe
5. The Furies
6. Reverence
7. Sister in Silence
8. The Kindly Ones

26,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0884388727304
Oresteia (red vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oresteia (red vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items