opc_loader

Menu

Omega 2LP (red vinyl)

Artikelnr: NB299152
Label : Nuclear Blast
Release : 26-2-2021
 
Limited edition van 400 stuks wereldwijd op dubbel 180gr. "transparant rood" vinyl, verpakt in een prachtige gatefold hoes

Monumentaal is niet eens het goede woord om het nieuwe Epica album "Omega" te beschrijven, hun eerste collectie volledig nieuw materiaal in vijf lange jaren! Op hun achtste full-length duiken de Nederlandse symfonische metal-titanen helemaal in de cinemascope, in een stunt die zowel moeiteloos als sluw hun grootste, grootste, meest flitsende opus tot nu toe voortbrengt! Midden in een wereld in rep en roer, van een cataclysmische verandering in de samenleving, slaagde Epica er op de een of andere manier in om hun meest spectaculaire album tot nu toe te creëren. Een album dat metal en orkest, koor en oosterse instrumenten naadloos samenbrengt tot een perfecte storm die constant kippenvel uitstraalt. Een plaat met speciaal geschreven suites voor orkest en koor, met een breed scala aan etnische instrumenten die over de hele wereld zijn opgenomen door enkele van de beste inheemse muzikanten die er zijn. Kortom: ze overtroffen zichzelf. Alweer. En slaagde er toch in om de nummers benaderbaar en wreed pakkend te houden.

"Meer dan ooit tevoren hadden we de liveshows voor onze ogen", zegt Mark. "We wilden enorme, pakkende en melodieuze nummers schrijven die goed werken in een publieksomgeving zonder de levensgrote epische anthems volledig uit te wissen." Van 'Abyss Of Time', een aanstormend nummer via het griezelige 'The Skeleton Key' en de oriëntaalse charme van 'The Seal Of Solomon' tot de ultieme strijdkreet 'Freedom - The Wolves Within' en het overweldigende verdriet dat in het hartverscheurende mooie 'Rivers', 'Omega' laat alles zien wat Epica anno 2021 te bieden heeft!
 

31,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Levertijd 6 tot 8 werkdagen
EAN
727361545284
Omega 2LP (red vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Omega 2LP (red vinyl)

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items