opc_loader

Menu

Persona Non Grata 2LP (picture vinyl)

Artikelnr: NB306230

Label : Nuclear Blast
Release : 17-12-2021

Limited edition picture vinyl met een oplage van slechts 2800 stuks wereldwijd, verpakt in een luxe die-cut sleeve en met een uniek 4-pagina's tellend boekje

Als we denken aan de uitdrukking Bonded by Blood, denken we aan twee dingen: een broederschap die bedoeld is om de beproevingen van oorlog, pijn en tijd te overleven... en natuurlijk de thrash legendes van EXODUS! Met een band gesmeed in jeugd en decennia-oude vriendschap keren de onbetwiste meesters van thrash metal terug met hun elfde studioalbum: PERSONA NON GRATA, dat in november wordt uitgebracht via Nuclear Blast Records. PERSONA NON GRATA, letterlijk vertaald naar "een onwelkome" of "onaanvaardbare" persoon, raakt thema's van moderne maatschappelijke afkeer en degradatie. "De mensen die je walgen, snijden ze uit als kanker", legt gitarist Gary Holt uit. "Wie is dat? Het kan iedereen zijn. Dat is aan de luisteraar. Wie is voor hen ‘Persona Non Grata’?”

De onderliggende ironie van veel van deze nummers is de behoefte aan eenheid. “Terwijl we aan deze nummers werkten, begonnen er dingen over de hele wereld te gebeuren die uiteindelijk met alles samenhingen, en we wisten het niet eens! Met de algemene verdeeldheid in het land van vandaag en iedereen die recht heeft op zijn mening; Ik ben het niet met veel van hen eens, maar ik ben hier ook niet om een ​​prediker te zijn. We willen dat mensen naar de teksten luisteren en hun eigen betekenissen bedenken".

Tracklist

Side A
1. Persona Non Grata
2. R.E.M.F.
3. Slipping Into Madness
Side B
4. Elitist
5. Prescribing Horror
6. The Beatings Will Continue (Until Morale Improves)
Side C
7. The Years Of Death And Dying
8. Clickbait
9. Cosa Del Pantano
Side D
10. Lunatic-Liar-Lord
11. The Fires Of Division
12. Antiseed
36,50
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
04065629608729
Persona Non Grata 2LP (picture vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Persona Non Grata 2LP (picture vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items