opc_loader

Menu

An Overdose of Death (neon yellow & black quad effect vinyl)

Artikelnr: LP5022R

Label : Relapse
Release : 21-7-2023

Duik in de giftige klanken van Toxic Holocaust's 'An Overdose of Death' met de exclusieve 2023 heruitgave op prachtig gekleurd vinyl! Dit album is een onbetwistbaar meesterwerk in de wereld van crossover thrash en een absolute must-have voor liefhebbers van rauwe, razende muziek.

Met zijn knallende riffs, agressieve drums en bijtende teksten belichaamt 'An Overdose of Death' de rebelse geest van de underground scene. Deze heruitgave op gekleurd vinyl voegt een visuele dimensie toe aan het muzikale geweld en maakt van jouw platencollectie een ware eyecatcher.

Wacht niet langer en leg vandaag nog de hand op jouw exemplaar van Toxic Holocaust's 'An Overdose of Death' 2023 re-issue op gekleurd vinyl. De oplage is beperkt en de kans om deze klassieker in deze uitvoering te bemachtigen komt zelden voor. Laat de giftige klanken je overweldigen en voeg dit meesterwerk toe aan je collectie voor een echte muzikale overdosis!

26,95
Voorraad:
2 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
781676502219
An Overdose of Death (neon yellow & black quad effect vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
An Overdose of Death (neon yellow & black quad effect vinyl)

Meest recente reviews

,