opc_loader

Menu

A Blaze in the Northern Sky (black vinyl)

Artikelnr: VILELP28
Label : Peaceville
Release : 20-8-2012

A Blaze In The Northern Sky, het tweede album van Darkthrone, werd oorspronkelijk uitgegeven in 1992 en was zonder twijfel de blauwdruk voor de Black Metal scene. Een album dat de nu alomtegenwoordige uitdrukking True Norwegian Black Metal definieerde, werd bij de release geprezen als een album van echte scene-veranderende grootheid. Het album zag een geheel nieuw zwarter dan zwarte Darkthrone, nieuwe namen, nieuw geluid en zeer visueel zwart-wit artwork. Fenriz beweerde: 'Dit is de nieuwe Darkthrone, de oude Darkthrone is dood'. De honger en behoefte aan Darkthrone was zo groot dat het voor critici en fans absoluut niets betekende dat de band zich nauwelijks waagde om live te spelen. Integendeel, dit droeg alleen maar bij aan de mystiek van de band en zag hen, in de ogen van de fans, 'echt houden'.

Deze vinyl editie van het album wordt uitgegeven op 180gr. high quality vinyl en is voorzien van nieuwe "linernotes" geschreven door Nocturno Culto speciaal voor deze release.
27,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0801056702814
A Blaze in the Northern Sky (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
A Blaze in the Northern Sky (black vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews