opc_loader

Menu

Finisterre 2LP (neon orange vinyl)

Artikelnr: SOM422LP

Label : Season of Mist

Release : 23-7-2021

Dubbel neon oranje vinyl in een prachtige gatefold hoes, met insert en met een opnieuw opgenomen versie van 'Neubeginn' van het Der Weg Einer Freiheit debuutalbum als bonustrack. Limited edition van slechts 300 exemplaren wereldwijd

De muzikale puzzel die optelt om Der Weg Einer Freiheit te worden, wordt iets complexer - maar ook duidelijker gedefinieerd op het vierde studioalbum van de band, 'Finisterre'. De originele stukken zijn nog steeds aanwezig: de agressieve Duitse directheid verwant aan ENDSTILLE en een voorliefde voor broeierige melancholie zoals belichaamd door Imperium Dekedenz. Spiraalvormige psychedelische momenten vergelijkbaar met Deafheaven en Wolves in the Throne Room vinden ook hun plaats - evenals een talent voor majestueuze melodieën die parallellen vertonen in Zweedse black metal aangevoerd door Marduk en Dark Funeral.


Maar terwijl Der Weg Einer Freiheit duidelijk vooruitgang boekt in de lijn van hun eerdere veelgeprezen album, 'Stellar', heeft de band een manier gevonden om deze stukken naadloos op elkaar te laten aansluiten. 'Finisterre' vloeit samen in een samenhangend beeld dat de unieke aanpak en klank van de Duitsers benadrukt. Dit album markeert het punt waarop Der Weg Einer Freiheit hun verschillende invloeden omzet in een werk dat volledig hun eigen expressie is, ondanks dat ze nooit proberen hun roots te verdoezelen. Deze indrukwekkende volwassenheid is in verschillende stadia bereikt!

28,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0822603042214
Finisterre 2LP (neon orange vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Finisterre 2LP (neon orange vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items