opc_loader

Menu

The Eternal Fanfare (milky clear vinyl)

Artikelnr: SPIN157LPC

Label : 20 Buck Spin
Release : 1-7-2022

Met de release van haar ‘Godslastering: Hymns of a Forlorn Peasantry’ maakte Hulder bekend dat de pure traditionele black metal van eerdere releases weer klassiek, rijk aan details en creatief nieuw kon zijn. Een triomfantelijk debuut dat aangaf dat er nog veel meer zou komen.

Op de nieuwe mini-LP 'The Eternal Fanfare' breidt Hulder de reikwijdte van het debuut uit en brengt de productiewaarde naar nieuwe plaatsen met meer low-end diepte en krachtige resonantie. Het songwritingvermogen blijft zich verscherpen tot een dichte samenvloeiing van haar ongelijksoortige invloeden, zoals op het filmisch uitgebreide 'Burden of Flesh and Bone' en 'Sylvan Awakening' tot de koude stormachtige wreedheid van het titelnummer. Een zijopener 'Curse From Beyond' is een hemels sfeervol stuk verwant aan Dead Can Dance op hun meest mysterieuze klagende manier, terwijl de peinzende klaagzang van afsluiter 'A Perilous Journey' 'The Eternal Fanfare' besluit met een aura van melancholische finaliteit.

‘The Eternal Fanfare’ vormt een grimmig intermezzo tussen het album ‘Godslastering…’ en de aanstaande tweede full length. Maar op zichzelf al een krachtig statement van het achtervolgen van nieuwe horizonten en zich ontwikkelend meesterschap, zowel stijgend als bodemloos tegelijk.

31,95 28,95
U bespaart: 9%
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
810079500451
The Eternal Fanfare (milky clear vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
The Eternal Fanfare (milky clear vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items