opc_loader

Menu

Morbidity Triumphant (black vinyl)

Artikelnr: VILELP654

Label : Peaceville
Release : 30-9-2022

De langverwachte volledige terugkeer in 2022 van de Amerikaanse deathmetalpioniers voor een nieuwe aanval van opperste ziekte.

Morbidity Triumphant, het achtste album van Autopsy, is een duistere verrukking voor zowel doorgewinterde als nieuwe luisteraars, met een rauw, organisch geluid dat perfect weergeeft wat de band zo uniek maakt onder zijn collega's, voor wat gemakkelijk kan worden beschouwd als een van de sterkste aanbiedingen tot nu toe.

De drijvende kracht achter Autopsy is zoals altijd het virtuoze gitaarpaar van Eric Cutler en Danny Coralles, die moeiteloos hun schizofrene leads afwisselen en overschakelen van totale death metal-gekte naar groove-beladen heavy doom, met onmiskenbare drum/vocal-legende Chris Reifert als meester van handelingen, die zijn eigen oneindig creatieve, maniakale overpeinzingen uitspuugde. ‘Morbidity Triumphant’ markeert ook met name het eerste album met nieuwe bassist Greg Wilkinson, die momenteel samen met Chris ook te zien is in Static Abyss.
 
Morbidity Triumphant werd opgenomen in de Opus Studios, met de al lang verbonden ingenieur Adam Munoz aan het roer. De mastering werd voltooid door Ken Lee. Het hoesontwerp is wederom van Wes Benscoter (Slayer, Bloodbath), met een nieuw werk van verwrongen en sinistere genialiteit.

Tracklist

A1 Stab The Brain
A2 Final Frost
A3 The Voracious One
A4 Born In Blood
A5 Flesh Strewn Temple

B1 Tapestry Of Scars
B2 Knife Slice, Axe Chop
B3 Skin By Skin
B4 Maggots In The Mirror
B5 Slaughterer Of Souls
B6 Your Eyes Will Turn To Dust

29,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0801056865410
Morbidity Triumphant (black vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Morbidity Triumphant (black vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items