opc_loader

Menu

Servitude (bloody pulp - crimson red marbled vinyl)

Artikelnr: MB20603

Label : Metal Blade Records
Release : 27-9-2024

The Black Dahlia Murder zal op 27 september hun tiende studioalbum, Servitude, uitbrengen via Metal Blade Records, waarvan onlangs de eerste single van werd uitgebracht.

“Vóór de tragedie had niemand ooit gedacht dat deze band zou bestaan ​​zonder Trevor.” Dat is de mede-oprichter van The Black Dahlia Murder, Brian Eschbach, die het vertelt zoals het is. Met het tragische overlijden van de frontman en mede-oprichter van de band, Trevor Strnad in 2022, werden Eschbach, bassist Max Lavelle, drummer Alan Cassidy en producer/gitarist Brandon Ellis geconfronteerd met een beslissing: valt het doek voor één van de meest geliefde death metal bands van de afgelopen twintig jaar, of doorgaan in de charismatische geest van hun gevallen broer?

"Iedereen die nu in de band zit, is iemand naar wie Trevor en ik zochten", zegt Eschbach. "We brachten zoveel tijd samen door dat iedereen de missie begrijpt. We hoeven er niet echt over te praten. We moeten geweldige muziek maken en proberen mensen blij te maken als we die muziek spelen.”

Na een periode van diep verdriet en diep zoeken naar de ziel, stapte Eschbach over van gitaar naar zang, waarbij hij zijn levenslange identiteit als live gitarist opzij zette voor het voortbestaan ​​van de band. Voormalig The Black Dahlia Murder-lid Ryan Knight keerde terug naar de kudde om de plaats van Eschbach op gitaar in te nemen. De nieuwe line-up maakte eind oktober 2022 hun debuut in TBDM's geboorteplaats Detroit voor een tribute-show voor Strnad.

27,50
Beschikbaar vanaf:27-09-2024
Voorraad:
4 items
Levertijd
Pre-order, zie omschrijving voor verwachte releasedatum
EAN
039841609776
Servitude (bloody pulp - crimson red marbled vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Servitude (bloody pulp - crimson red marbled vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews