opc_loader

Menu

Split (transparent green vinyl)

Artikelnr: WOLF115LPGR
Label : Lupus Lounge / Prophecy
Release : 8-5-2020

Limited edition van 200 stuks op "transparent green" vinyl 

Voorafgaand aan hun aanstaande debuutalbum via Prophecy Productions, zal het nieuw gevormde black metal trio Vuur & Zijde ("fire and silk") - met leden van Laster, Nusquama en Terzij de Horde - zichzelf presenteren op een split-release naast het eveneens raadselachtige fenomeen Impavida.

Tijdens het opnemen in een afgelegen yurt aan de Friese kust, koos de band voor een nostalgische productie die doet denken aan genrebepalende demo's uit de vroege jaren 90, passend bij hun eigen stijl. Even grimmig en episch, de drie nummers van Vuur & Zijde, die exclusief zullen blijven voor deze release, benadrukken ook de etherische vrouwelijke zang en geluidslagen, waardoor ze een gewichtloos, buitenaards karakter krijgen.

De anonieme geesten achter Impavida komen uit Duitsland en de VS en bieden twee verontrustende, tegenstrijdige klappen om existentiële vragen te onderstrepen die hysterisch worden uitgespuugd. Met twee full-lengths op Ván Records sinds 2008, blijft het duo zonder gezicht en geschiedenis, een nihilistische leegte op muziek gezet.

Bedoeld niet voor angsthazen, maar voor al diegenen die transcendentale auditieve duisternis zoeken, stimuleert deze titelloze gezamenlijke inspanning van deze bands de verbeelding en leidt uiteindelijk tot opmerkelijke openbaringen.

Tracklist

1. Vuur & Zijde - Zonnestorm
2. Vuur & Zijde - Zilt
3. Vuur & Zijde - Noordzee
4. Impavida - Gram
5. Impavida - Wahn & Stille
24,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
884388411500
Split (transparent green vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Split (transparent green vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items