opc_loader

Menu

Am Universum (bone white & oxblood merge vinyl)

Artikelnr: RR49901

Label : Relapse
Release : 20-8-2023

Het album "Am Universum" van Amorphis, uitgebracht in 2001, is een intrigerende mix van progressieve metal en atmosferische rock. Op dit album verkent Amorphis verder de grenzen van hun geluid, met een focus op diepgaande teksten en emotioneel geladen melodieën.

Op vinyl komt "Am Universum" volledig tot zijn recht, waarbij de warmte en rijke klank van het medium de complexiteit van de muziek versterken. De nummers zoals "Alone", "Veil of Sin", en "Goddess (of the Sad Man)" combineren meesterlijk melodische gitaarwerk, harmonieën en melancholische zang. De dynamiek van het album wordt versterkt door de analoge aard van vinyl, waardoor de luisteraar wordt meegenomen op een gelaagde reis door verschillende emoties en stemmingen.

Met "Am Universum" op vinyl krijg je de kans om de diepte van dit album te verkennen op een manier die de digitale luisterervaring overstijgt. De hoes en het artwork voegen bovendien een visuele dimensie toe aan de muzikale reis. Kortom, "Am Universum" op vinyl is een eerbetoon aan de artistieke groei van Amorphis en biedt een betoverende luisterervaring voor liefhebbers van progressieve en atmosferische muziek.

26,95
Voorraad:
3 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
781676499014
Am Universum (bone white & oxblood merge vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Am Universum (bone white & oxblood merge vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews