opc_loader

Menu

The Beginning of Times 2LP (white with powder blue splatter)

Artikelnr: AF0015VB

Label : Atomic Fire
Release : 23-9-2022

Reviews van The Beginning of Times:

"De kritische stemmen, voor wie de voorganger 'Skyforger' te dromerig en zacht uitpakte, vallen stil bij 'Beginning Of Times': Eindelijk benut de band weer het volledige potentieel van de veranderlijke stem van Tomi Joutsen. Zonder terug te keren naar de death metal van de begindagen, is een goed 2/3 van de nummers weer voorzien van zijn kenmerkende, expressieve growls, althans gedeeltelijk. Bovendien houdt Amorphis de composities spannend met voor hen ongebruikelijke ritmische breaks en het gebruik van een gastvocalist in verschillende nummers, waardoor voorkomen wordt dat het album herinnerd wordt als slechts een jonger broertje van het eerder genoemde hitzilver." (ROCK HARD | Björn Thorsten Jaschinski)

"De fusie van Nordic-folkloristische metal met de warme Prog-sfeer van de jaren zeventig is door Amorphis nooit beter bereikt." (ORKUS | Björn Springorum)

"Amorphis overtreft zichzelf opnieuw en geeft ons met 'The Beginning Of Times' opnieuw een meesterwerk van Finse metal." (METAL HAMMER | Gunnar Sauermann)

"Zelden klonken ze harmonieuzer dan op dit overwegend gothic metal album, dat herhaaldelijk uitstapjes maakt naar dromerige progressieve passages en folkmelodieën. Met veel piano en een perfecte instrumentatie is dit waarschijnlijk hun meest Fins klinkende werk." (SONIC SEDUCER | Yvonne Zymolka)

"Amorphis levert met dit album weer een hit af!" (ZILLO | Emma Perez)

32,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
4251981700472
The Beginning of Times 2LP (white with powder blue splatter) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
The Beginning of Times 2LP (white with powder blue splatter)
Review plaatsen

Meest recente reviews