opc_loader

Menu

Dying of Everything (orange krush vinyl)

Artikelnr: RR75201

Label : Relapse Records
Release : 13-1-2023

De legendarische death metal iconen van Obitaury keren terug met hun langverwachte nieuwe album, Dying of Everything.

Dying of Everything vernietigt de aloude traditie van vroege Obituary klassiekers Slowly We Rot en Cause of Death met behoud van het moordende studiogeluid dat de band in hun eigen studio heeft geperfectioneerd sinds de monsterlijke Xecutioner's Return uit 2007.

Je kunt de resultaten horen op lead single "The Wrong Time", die een knallende mid-tempo groove heeft. Ondertussen pronkt het titelnummer met straffende riffs en songwriting door Ken Andrews. De derde single van het album, "My Will To Live", is een totale schedelbreker. Track na track, Obituary verstevigt hun erfenis als een Death Metal-instelling en produceert enkele van de zwaarste riffs in hun carrière.

Zoals zowat elk album in de uitgebreide catalogus van Obituary, is Dying of Everything meteen gedenkwaardig; het is een vaardigheid die Obituary in de loop der jaren alleen maar heeft verbeterd. Het is ongebruikelijk voor een band die al sinds de jaren '80 bestaat om een ​​aantal van hun beste werk te doen in de jaren 2020, maar dat is precies wat Obituary heeft bereikt door hun doe-het-zelf-houding en meedogenloze toeren op wereldwijd niveau. "Ik denk dat het op passie neerkomt", biedt zanger John Tardy aan. “Ik zeg dit de hele tijd, maar als iets niet leuk is, doe ik het niet. En we hebben meer plezier dan ooit.”

27,50
Voorraad:
2 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0781676752010
Dying of Everything (orange krush vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dying of Everything (orange krush vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items