opc_loader

Menu

Feel the Misery (deluxe artbook edition)

Artikelnr: ebvile007
Label : Peaceville 
Release : 18-9-2015

Deluxe artbook edition met twee cd's, twee zwarte 10" LP's en een immens 40-pagina's tellend boekwerk met een harde kaft

Het studioalbum uit 2015 van de Britse doom/death legendes. Een epische reis van alles overwinnende Doom Metal, doordrenkt van wee en wanhoop. Feel the Misery is het twaalfde volledige studioalbum van de Britse doom/death goden en markeert de terugkeer van de originele gitarist Calvin Robertshaw naar de MDB kudde. Op het album viert My Dying Bride zijn 25e verjaardag in stijl met een historisch opus, dat zeker de dorst van zowel oude als nieuwe fans zal stillen. Deze verpletterende heldendichten, doorspekt met een begrafenisatmosfeer, beslaan acht nummers en behoren ongetwijfeld tot de zwaarste en donkerste werken van de band tot nu toe, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe domeinen van creativiteit verkennen.

Feel the Misery ziet een opmerkelijke terugkeer naar het oude trefpunt van de band, Academy Studios in Dewsbury West Yorkshire voor opnames, waar alle klassieke vroege albums van My Dying Bride werden geproduceerd. Het album is ontwikkeld door Dan Mullins, en het mixen vindt opnieuw plaats in Futureworks in Manchester, VK met Mags, de oude studio-ingenieur / producer van de band.

My Dying Bride is het leidende licht van de doom metal sinds hun debuutalbum As The Flower Withers in 1992 werd uitgebracht op Peaceville Records, en de zware sfeer en vakkundig vervaardigde composities van de band maken ze tot de meest essentiële en legendarische acts binnen het genre.

44,95
Voorraad:
2 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
0801056800756
Feel the Misery (deluxe artbook edition) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Feel the Misery (deluxe artbook edition)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items