opc_loader

Menu

Mindcrime at the Moore 4LP (bloody mary coloured vinyl)

Artikelnr: MOVLP3018

Label : Music on Vinyl

Release : 1-4-2022

De progressieve metalband Queensrÿche brak door in de mainstream met hun veelgeprezen album Operation: Mindcrime uit 1988. Het album bevatte de eerste hitsingles van de band, "Eyes of a Stranger" en "I Don't Believe in Love". Operatie: Mindcrime werd niet lang na de release platina door de RIAA. Het album volgt het verhaal van Nikki, een drugsverslaafde die gedesillusioneerd raakt door de corrupte samenleving van zijn tijd en met tegenzin betrokken raakt bij een revolutionaire groep als een moordenaar van politieke leiders.

Het vervolg, Operation: Mindcrime II, werd uitgebracht in 2006 en bevatte de singles "I'm American" en "The Hands". Het pakte het verhaal op waar het origineel ophield, met Nikki uit de gevangenis en op zoek naar wraak voor de moord op zijn geliefde voormalige prostituee die non werd, zuster Mary. Ter ondersteuning van het album ging de band op tournee en speelde de twee albums in hun geheel drie opeenvolgende avonden in oktober 2006 in The Moore Theatre in thuisstad Seattle.

Voor de allereerste keer is dit unieke live-album Mindcrime At The Moore nu verkrijgbaar op vinyl als 4LP-set in een gelimiteerde oplage van 3500 individueel genummerde exemplaren op doorschijnend rood, effen wit en zwart gemarmerd vinyl en bevat een full colour insert.

44,95
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
8719262022201
Mindcrime at the Moore 4LP (bloody mary coloured vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Mindcrime at the Moore 4LP (bloody mary coloured vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews