opc_loader

Menu

Memorial (orange vinyl)

Artikelnr: SL11508355

Label : Silver Lining
Release : 1-9-2023

Soen heeft de release aangekondigd van hun nieuwe album Memorial, dat wederom zal worden uitgebracht via Silver Lining Music. De band heeft ook de eerste single "Unbreakable" uitgebracht.

Het nieuwe album heeft een sterke drive en de band kanaliseert de kwalen van de huidige maatschappij met een crunchy, riff-heavy felheid, maar tegelijkertijd toont het Soen's unieke mix van progressie, agressie en schoonheid. "Memorial" is van begin tot eind doordrenkt van melodie, de gitaren en ritmes verpletteren het gezicht. Albumopener "Sincere" begint met een meedogenloos voorwaarts momentum, terwijl de pure kracht van het titelnummer wordt verrijkt met een solide groove die de gewichtige tonen en evocatieve zang van Joel Ekelöf ondersteunt. Memorial eindigt met de prachtige, tragische ballade "Vitals", die doet denken aan Pink Floyd, en de band is in zijn beste vorm tot nu toe. Soen heeft jaren naar dit moment toegewerkt en nu is het zover met Memorial, een inspirerende moderne hardrockklassieker.

Soen wordt vervolledigd door Lars Enok Åhlund (toetsen en gitaar), Oleksii 'Zlatoyar' Kobel (bas) en Cody Ford (leadgitaar).

32,50
Voorraad:
1 items
Levertijd
Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen
EAN
5054197597787
Memorial (orange vinyl) Dit artikel heeft nog geen reviews. Deel je product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Memorial (orange vinyl)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items